Complete groenvoorziening en agrarisch werk in Weesp

Contact opnemen

Betrouwbare en efficiënte service

Bij Fa H. Griffioen in Weesp kunt u niet alleen terecht voor grondverzet en waterwerk, maar ook voor groenvoorziening en agrarische werkzaamheden. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om uw tuin, park, bos of agrarisch bedrijf te onderhouden en verbeteren. Of het nu gaat om bomen zagen, gras maaien of mest uitrijden, wij hebben de juiste machines en expertise in huis om uw project tot een succesvol einde te brengen. Lees verder om meer te weten te komen over onze groenvoorziening- en agrarische werkzaamheden.

Groenvoorziening

Fa H. Griffioen heeft ruime ervaring op het gebied van groenvoorziening. Wij kunnen u helpen bij het onderhoud van parken, bossen en andere groengebieden. Daarnaast bieden wij ook verschillende diensten aan, zoals bomen zagen, versnipperen, stobbefrezen, maaien en klepelen van gras en onderhoud van weg- en ruiterpaden. Wij beschikken over een modern machinepark en ervaren personeel, zodat wij uw groenvoorzieningsprojecten snel en efficiënt kunnen uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze groenvoorzieningsdiensten en de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Agrarisch werk

Fa H. Griffioen heeft ruime ervaring in agrarische werkzaamheden en biedt diverse diensten aan om de productiviteit en efficiëntie van uw boerderij te verbeteren. Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in het persen en ruimen van ronde balen, hooipersen, inkuilen en in het uitrijden van mest. Daarnaast zijn wij in staat om grasland te verbeteren en kavelpaden aan te leggen. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden maken wij gebruik van ons uitgebreide machinepark, waaronder diverse tractoren en machines voor het aanbrengen van erfverharding en het bouwen van dammen en bruggen. Wij streven naar een hoge kwaliteit van onze diensten en zijn altijd bereid om met u mee te denken voor de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Contact opnemen

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze groenvoorziening- en agrarische diensten door het invullen van ons contactformulier.

E-mail